Menu
Καλάθι

Διάφορα βιβλία

Διάφορα βιβλία
Κωδικός: 3340
«Ρωμηοσύνη: Το Οδοιπορικό της Ρωμανίας-Βυζαντίου»Τὸ νέο συναρπαστικὸ βιβλίο τοῦ Ἠλία Δ. Καλλιώρα, συγγραφέα, καθηγητή, πρώην βουλευτὴ καὶ συμβούλου ἐκδόσεως τοῦ Στύλου Ὀρθοδοξίας.Μὲ τὴν ἔμπειρη γραφίδα του ὁ συγγραφέας ἀπὸ τὸ πρόλογο μέχρι καὶ τὸν ἐπίλογο κρατᾶ ἐντονώτατο τὸ ἐνδιαφέρον τοῦ ἀναγνώστη..
10,00€
Κωδικός: 3119
"Στην όμορφη Οινόη του Πόντου, στις αρχές του 1900 γεννήθηκαν, με λίγους μήνες διαφορά, δυο αγοράκια. Ο Χρήστος κι ο Χασάν.   Η μάνα του τουρκόπουλου πέθανε στη γέννα και η Κερέκη, η μάνα του Χρήστου, ανέλαβε να αναστήσει και το μικρό Χασάν, θηλάζοντάς τον μαζί με το δικό της μωρό. Τα χρόνια ..
10,00€
Κωδικός: 3009
Γέροντας Ιωσήφ Ο Ησυχαστής. Άγιον Όρος - Φιλοκαλική Εμπειρία   - Πρακτικά διορθοδόξων επιστημονικών συνεδρίων Αθηνών και Λεμεσού - Έκδοση Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου - 2007   Σελίδες βιβλίου: 845, Διαστάσεις βιβλίου: 25x18 εκ. (Πανόδετο)..
16,00€
Κωδικός: 3381
"Η Ορθοδοξία συνίσταται, στην Οικουμενική Αλήθεια των Αγίων Πατέρων, των Αγίων Αποστόλων, των Αγίων Μαρτύρων..., με μία λέξη των Αγίων" (Άγιος Ιουστίνος Πόποβιτς)ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:- Αγιογραφικά σαλπίσματα εγρηγόρσεως- Συστάσεις των Αγίων Αποστόλων- Η Καινή Διαθήκη για τους αιρετικούς- Ολίγα για την ιερή Π..
14,00€
Κωδικός: 3382
"Γι' αυτό ακριβώς, όχι μόνο αγανακτούμε και δεν συμφωνούμε, όχι μόνο αντιδρούμε και διαφωνούμε, αλλά και ομολογούμε, ότι οφείλουμε να αποχωρήσωμε ως έθνος από τη συμμαχία των δυτικών εθνών, από την ΕΕ, και να μετανοήσωμε. Αρνούμεθα, λοιπόν, να παραλάβωμε την ΚΠ, που προωθούν τα Ευρωπαϊκά νεοταξικά κ..
5,00€
Κωδικός: 3565
Ήταν μια από τις χειρότερες ώρες της πα­γκόσμιας ιστορίας σε βαρβαρότητα και αγριάδα. Δεν καταστράφηκε μόνο μια πόλη, έστω και η πιο μεγάλη και πιο πολιτισμένη. Συντρίφτηκε ένας ολόκληρος πολιτισμός, μια αυτοκρατορία που κράτησε στις πλάτες της, σαν νεώτερος άτλας, τον πολιτισμό της αληθινής Χριστια..
13,50€ 15,00€
Κωδικός: 3541
Η ανάσταση της Πατρίδας μέσα από μια αληθινή – άμεση Δημοκρατία βασισμένη στο Ευαγγέλιο. Ένα εναλλακτικό πολίτευμα που δίνει φως και ελπίδα σε μια Πατρίδα αναστημένη και ελεύθερη, με κεφαλή τον Χριστό"Αν υπήρχε ένα πολίτευμα δομημένο έτσι, ώστε να τιθασεύει την ανθρώπινη αδυναμία και το πάθος που γε..
12,00€
Κωδικός: 3191
Του Κωνσταντίνου Χολέβα.   Αφιερωμένο στη μνήμη του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κυρού ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ   Η "Ελληνορθόδοξη Πρόταση για την κρίση, την παιδεία και τα εθνικά θέματα" πλάστηκε με υλικά ελληνικά και ορθόδοξα, με σεβασμό προς την Εκκλησία μας και την διαχρον..
10,00€
Μαγεία, Δαιμονισμός και Απολύτρωσις (Αρχιμ. Σάββα Αχιλλέως)
Εκτός αποθέματος
Κωδικός: 3324
Με την φώτιση του Κυρίου μας οι εκδόσεις "Ορθόδοξος Κυψέλη" επανεκδίδουν το διαφωτιστικό αυτό τεύχος βελτιωμένο προς δόξαν του Τριαδικού μας Θεού και προστασία των χριστιανών από τις θανάσιμες παγίδες των πονηρών δαιμονικών πνευμάτων. Ως γνωστόν, στην εποχή μας παρατηρείται έξαρση της μαγείας και το..
3,00€
Κωδικός: 3092
Μαγειρική του Αγίου Όρους - μοναχός Επιφάνειος (γέροντας του Ιερού Κελλίου Αγ. Ευσταθίου (Μυλοπόταμος)Εκατόν είκοσι έξι συνταγές, οι πλέον αντιπροσωπευτικές απ’ όσες συνηθίζουν οι Μοναχοί του Αγιώνυμου Όρους, από τη δίαιτα των οποίων αποκλείονται τα κρέατα, λευκά και κόκκινα. Οι μοναχοί του Αγί..
27,50€
Κωδικός: 3267
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΛΛΑΔΑ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 4000 ΧΡΟΝΙΑ   Το βιβλίο είναι του καταξιωμένου μακεδονογράφου Κώστα Δούφλια, που επί εικοσαετία γυρνούσε στα λημέρια και στα χωριά της Μακεδονίας μαζεύοντας δημοτικά τραγούδια, καταγράφοντας λαϊκές αφηγήσεις, συγκεντρώνοντας κάθε είδους υλικό..
25,00€
Κωδικός: 3049
ΣΤΑΥΡΙΤΣΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥ (1916-2000) - Η ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΗΣ ΚΕΝΥΑΣ  ...Μια γυναίκα ιεραπόστολος, σύγχρονή μας, με απλότητα και φυσικότητα, με ειλικρίνεια που την διέκρινε, διηγείται αυτά που ο Θεός την αξίωσε να ζήσει στην ιεραποστολική διακονία της στην Αφρική.   Μια απλή γυναίκα που άκο..
10,00€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 31 (3 Σελ.)
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, εάν συμφωνείτε με τη χρήση των cookies πατήστε το (Χ) κουμπί δεξιά.
Για να μάθετε περισσότερα κάντε κλικ εδώ.