Menu
Καλάθι

Γέροντες-Πατέρες

Γέροντες-Πατέρες
Κωδικός: 3502
Η βιογραφία του γέροντα Εφραίμ Φιλοθεΐτη (1928-2019), ο οποίος είχε έντονη πνευματική δράση τόσο στην Ελλάδα (Άγιο Όρος, Βόλο, Θάσο, Σέρρες, κ.α) όσο και στο εξωτερικό. Ιδιαίτερο ιεραποστολικό έργο ανέπτυξε στις ΗΠΑ και στον Καναδά όπου από το 1989 μέχρι σήμερα έχουν γίνει 17 Ορθόδοξες Ιερές Μονές. ..
12,80€
Κωδικός: 3355
"Το βιβλίο αυτό περιλαμβάνει βιωματικές αφηγήσεις από καθημερινές στιγμές και περιστατικά ζωής σύγχρονων μορφών του Αγίου Όρους, όπως ο Άγιος Γέροντας Παΐσιος, ο Εφραίμ ο Κατουνακιώτης, ο Γέροντας Αιμιλιανός Σιμωνοπετρίτης και πολλών άλλων λιγότερο γνωστών αγιορειτών πατέρων. Πνευματικά στιγμιότυπα ..
14,40€ 16,00€
Κωδικός: 3008
Ο άνθρωπος μέσα στην ιστορική του πορεία με την μεταβολή και εναλλαγή των πολιτισμικών εποχών παραμένει ο αυτός με αμαυρωμένο και ανεξάλειπτο το "κατ' εικόνα". Όσο και άν αποπροσανατολισθεί κάποιος δεν ανακαλείται απο τον υψηλό προορισμό του,που είναι αυτός του αγιασμού. Ο Γέρον..
12,60€ 14,00€
Αθωνικά Μηνύματα
Εκτός αποθέματος
Κωδικός: 3032
Απομαγνητοφωνημένες ομιλίες που απευθύνονται σε μοναχούς και λαϊκούς και είναι ιδιαίτερα κατάλληλες για την πνευματική έρημο του σύγχρονου απνευμάτιστου κόσμου. Αναλύονται θέματα,όπως η αποβολή του παλαιού ανθρώπου,οι πειρασμοί, η νοερά προσευχή, ο θείος ζήλος και η εσωστρέφεια.   Το δε..
4,00€
Κωδικός: 3037
ΟΜΙΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΙΩΣΗΦ ΤΟΝ ΗΣΥΧΑΣΤΗ   ...Παρόλο που ήταν διακεκριμένος ησυχαστής, ήταν ταυτόχρονα και ποιμένας που ποίμαινε τις διψασμένες για σωτηρία ψυχές. Αγαπούσε και συμπονούσε τον πλησίον. Συμβούλευε και καθοδηγούσε όσους προσέρχονταν σε αυτόν. Τούς ενέπνεε και τους ενίσχυε στην..
7,50€
Κωδικός: 3570
Όσα ακολουθούν, στον Β’ αυτό τόμο, με τίτλο Από τη ζωή μου, Διδαχές, συνιστούν μια συναγωγή, μια επιλογή και επιτομή αποσπασμάτων από Ομιλίες του Γέροντός μας Ανανία Κουστένη. Στο βιβλίο αυτό, διασώζουμε και αναδεικνύουμε περαιτέρω την πνευματική παρακαταθήκη του Γέροντός μας. Έχουμε εδώ ένα μικρό δ..
6,00€
Κωδικός: 3065
Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Βιτάλης (1930 – 2018) - "'Εμπλεως σημείων και χάριτος"…. Ο π. Νεκτάριος Βιτάλης άφησε πίσω του μνήμη πραγματικά χαρισματικού και αγίου ανθρώπου. Μιά καρδιά ξεχειλισμένη από αφιέρωση, αυθεντική πίστη, αγάπη, καλοσύνη. Μια ζωή γεμάτη δημιουργία, εντυπωσιακά έργα, κοπιώδεις προσ..
10,60€
Βατοπαιδινές Κατηχήσεις - Γέροντος Ιωσήφ
Εκτός αποθέματος
Κωδικός: 3027
Ο σκοπός του πνευματικού πατρός είναι η υποβοήθηση των πνευματικών του τέκνων για να κατακτήσουν βαθμιαίως την πνευματική ελευθερία,να ωριμάσουν πνευματικώς και να φθάσουν "εις μέτρον ηλικίας του πληρώματος του Χριστού". Ως μια γραπτή παρακαταθήκη προς τα πνευματικά του τέκνα προσφέρονται από τον συ..
11,20€
Κωδικός: 3026
ΘΕΙΑΣ ΧΑΡΙΤΟΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ - ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΙΩΣΗΦ Ο ΗΣΥΧΑΣΤΗΣΕΠΙΣΤΟΛΙΜΑΙΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ - ΑΝΕΚΔΟΤΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΗΜΑΤΑΣελίδες βιβλίου: 270, Διαστάσεις: 21x14 εκ., Συγγραφέας: Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός..
8,50€
Γέροντες και γυναικείος Μοναχισμός - Ι.Μ.Βατοπαιδίου
Εκτός αποθέματος
Κωδικός: 3000
Γέροντες και γυναικείος Μοναχισμός - Ι.Μ.Βατοπαιδίου ΕΚΔΟΣΗ 2015   Στο παρών βιβλίο σκιαγραφούνται μορφές μακαρίων Γερόντων και Αγίων της Εκκλησίας μας που ίδρυσαν και ποίμαναν ή απλώς καθοδήγησαν γυναικείες Μονές.   Έτσι βιογραφούνται στο παρών βιβλίο οι ενάρετοι Γέροντες Μητροφάνης..
32,00€
Κωδικός: 3139
Γερόντισσα Γαλακτία - "Τα καθαρά χωράφια βγάζουν τα καλύτερα φυτά" (Μέρος Γ')Γράφουν και μιλούν τα πνευματικά παιδιά της Γερόντισσας ΓαλακτίαςΣελίδες βιβλίου: 64, Διαστάσεις βιβλίου: 20,5x14 εκ...
3,50€
Κωδικός: 3506
Γερόντισσα Γαλακτία - Ένα αστέρι πολύφωτο μέσα στο νεοποχίτικο σκοτάδι (Μέρος Β')Γράφουν και μιλούν τα πνευματικά παιδιά της Γερόντισσας ΓαλακτίαςΣελίδες βιβλίου: 64, Διαστάσεις βιβλίου: 20,5x14 εκ...
3,50€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 63 (6 Σελ.)
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, εάν συμφωνείτε με τη χρήση των cookies πατήστε το (Χ) κουμπί δεξιά.
Για να μάθετε περισσότερα κάντε κλικ εδώ.