Menu
Καλάθι

Ψυχωφελή - Πνευματικά

Ψυχωφελή - Πνευματικά
"Διηγήσομαι πάντα τα θαυμάσιά Σου - Η αγάπη του Θεού στα Κυριακάτικα Ευαγγέλια"
Εκτός αποθέματος
Κωδικός: 3171
ΔΙΗΓΗΣΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΣΟΥ - η αγάπη του Θεού στα Κυριακάτικα Ευαγγέλια   "Το θείο κήρυγμα αποτελεί ουσιώδες στοιχείο εις την λατρεία μας και ειδικώτερα εις την Θεία Λειτουργία. Το καλό κήρυγμα που θα έχει την Χριστολογική διδασκαλία ως αφετηρία και σκοπό, συμπληρώνει την θεία λατρεία και δί..
12,00€
Κωδικός: 3375
"Να ποιο είναι το παράδοξο της πνευματικής ζωής: Αυτό που ο κόσμος το αποφεύγει ως οδύνη και δυστυχία, εμείς το επιδιώκουμε ως ευλογία! Ο λόγος των μακαρισμών του Χριστού είναι ανατρεπτικός και η πεμπτουσία της ζωής! Ενώ η κοσμική λογική λέει "να σε νικήσω, για να είμαι εγώ ο δυνατός", στην πνευματι..
13,50€ 15,00€
Κωδικός: 3413
Η σημασία και η αναγκαιότητα των ιερών μνημοσύνων που έχει θεσπίσει η εκκλησία μας είναι μεγάλη. 'Αραγε πεθαίνοντας το προσφιλές μας πρόσωπο, μπορούμε να το βοηθήσουμε ή όχι; Είναι καθήκον μας ή όχι να τελούμε τα μνημόσυνα και γιατί; Συγγραφέας: Δημήτριος Παναγόπουλος Σε..
5,00€
Κωδικός: 3517
250 Χρυσοστομικά Παραδείγματα - Αγίου Πατρός ημών Ιωάννου του ΧρυσοστόμουΑγαπητοί αναγνώστες ο περισπούδαστος και ψυχωφελέστατος αυτός τόμος με τα 250 διδακτικώτατα Χρυσοστομικά παραδείγματα οφείλει την έκδοσί του στην αγάπη στα θεοφώτιστα συγγράμματα του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου ενός αγωνιζομέ..
10,00€
480 δυναμικά πνευματικά εφόδια σωτηρίας (Δημ. Παναγόπουλου)
Εκτός αποθέματος
Κωδικός: 3370
480 δυναμικά πνευματικά εφόδια σωτηρίας - ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ (εκλεκτού εργάτου του Ευαγγελίου)ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:- Σύντομο βιογραφικό σημείωμα- "Εδούλευσεν εις το Ευαγγέλιον"- Για την πίστη- Για την προσευχή- Για την νηστεία- Για την ελεημοσύνη- Για την ψυχή και την σωτηρία- Για την Εκκλησία και τον Κλ..
4,00€
Κωδικός: 3069
"Την ώρα της ακολουθίας, όταν ο γέροντας άκουγε το όνομα του Χριστού, είχες την αίσθηση ότι άνοιγε ένα φράγμα ψυχικό και πλημμύριζε η ύπαρξή του από τον έρωτα, που χρόνια ζούσε η καθαρή του καρδιά, Στο άκουσμα του ονόματος της Παναγίας, σεισμική δόνηση στο στασίδι του. Έσκυβε ευλαβικά το κυρτωμένο σ..
15,00€
Κωδικός: 3269
Μια προσωπική μαρτυρία για την ζωντανή Εκκλησία. Η ζωή των ανθρώπων που ασκήτεψαν μέσα στον κόσμο. Η ζωή ασκητών που αγίασαν τον κόσμο.  "Δεν συνηθίζω να μετακινούμαι από την μετάνοια μου, γιατί ανάπαυση μου είναι η κέλλα μου. Κάποιες όμως φορές οι υποχρεώσεις μου απαιτούν να το κάνω. Σε ..
32,00€ 35,00€
Κωδικός: 3253
Εμπνευσμένο από τη ζωή του "Αγίου των λεπρών" στη Σπιναλόγκα   Το σκήνωμά του το σκεπάσαν μύρα κι ασπασμοί. Κι οι χρόνοι που περάσανε σκεπάσανε τη μνήμη του.   Η Σπιναλόγκα που αγάπησε έγινε αξιοθέατο...Μα το βουβό θυσιαστήριο του Αη-Παντελεήμονα κράτησε μέσα του, όπως τα ιερά απομεινά..
13,50€ 15,00€
Κωδικός: 3006
Μοναχός Λουκάς Φιλοθεϊτης "Άγιον Όρος - Οικουμενισμός και Κόσμος"   "Ως εθνικοθρησκευτική Ακρόπολη της Ρωμιοσύνης διαυγάζει ανά τα έθνη το φως το θεαυγές της αρχαίας και αδιακόπου μοναστικής παραδόσεως. Έναντι δε του Οικουμενισμού και του Κόσμου διαφεντεύει την παρακαταθήκη των αιώνων αδιαλώ..
11,00€ 13,00€
Κωδικός: 3309
Αγιορείτικα Μηνύματα - Αρχιμ. Εφραίμ Βατοπαιδινού.ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:-Ομιλία στα εγκαίνια του παλαιού Σκευοφυλακίου-Ποιότητα ζωής των σύγχρονων νέων - Παραινέσεις προς τους νέους-Η πνευματική διάσταση της ψαλτικής τέχνης-Η Αγιότητα στο Άγιον Όρος-Ψυχή και μετάνοια-Η Μονή Βατοπαιδίου στην παράδοση και στο σ..
12,50€
Κωδικός: 3504
Οι Αγιορείτικες κουβέντες, το τρίτο βιβλίο του πατρός Διονυσίου, είναι στηριγμένο σε προσωπικές σημειώσεις του από τις επί σειράν ετών επισκέψεις του στο Άγιον Όρος και συμπληρωμένο αργότερα από παρατηρήσεις του κατά τη διάρκεια της καθημερινής, ποιμαντικής του διακονίας. Κρύβει, δηλαδή, μέσα του έν..
12,80€
Κωδικός: 3072
"Ἡ θαυμαστή βιογραφία τοῦ φημισμένου ἱερέα τῆς Κρονστάνδης ἁγίου Ἰωάννου (Σέργιεφ· 1829-1908), σέ νέα ἀναθεωρημένη ἔκδοση. Ὁ ἅγιος Ἰωάννης, φαινόμενο κληρικοῦ μέ ἀπέραντη ἱεραποστολική ἐξωστρέφεια, πού ἀνέβλυζε ἀπό μιάν ἄβυσσο ἀσκητικῆς ἐνδοστρέφειας, ἔδωσε ἕνα νέο σχῆμα στήν πνευματική ζωή τῆς ἐποχ..
12,00€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 99 (9 Σελ.)
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, εάν συμφωνείτε με τη χρήση των cookies πατήστε το (Χ) κουμπί δεξιά.
Για να μάθετε περισσότερα κάντε κλικ εδώ.